Meeliften op de naam Audio System?

Wij krijgen steeds vaker de vraag waarom er een Audiomerk is dat die zegt dat hun producten een "betere" afsplitsing zou zijn van Audio System. Vooropgesteld snappen wij dat merken graag mee willen mee liften op de naam Audio System vanwege haar lange historie in Car Audio.
Het merk dat aangeeft dat Audio System onder hun naam is doorontwikkeld, is pertinent niet waar. Er is geen afsplitsing van het originele huidige Audio System.  Audio System is een top merk met doorontwikkelde hoog kwalitatieve Car Audio Producten en zal altijd onder haar eigen naam , Audio System, verkrijgbaar zijn..
De originele Audio System producten als speakers, versterkers enz. zitten in de zwarte dozen!!
U kunt de originele Audio System herkennen aan het logo. De "D" als speaker en eventueel met of zonder luidspreker achter het logo. Klik op het plaatje voor het logo eigendom certificaat.
Geen origineel Audio System:
Er is dus geen premium merk van Audio System dat onder een andere naam verkrijgbaar is. Audio System heeft dus ook geen nieuwe naam die de top-lijn via een andere Audio-naam vertegenwoordigd. Audio System is het top merk.
Eigenaar van Audio System  is Axel Förderer en is samen met Bernd Terstegen verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van de populaire Audio System producten.
En Opti Mount is de enige echte Audio System distributeur in de Benelux.
Klik op het plaatje hiernaast voor een vergroting van het certificaat.
Origineel Audio System?
Dat is dus geen vraag! De vraag is: wilt u origineel Audio System?
Ga dan naar Opti Mount, wij zijn de enige officiële distributeur van
Audio System van de Benelux.
Enige Echte Audio System
Het originele logo is:
HomeVersterkersSpeakersTweetersAuto SpecifiekComplete Sets
SubwoofersFull Active SetsEnige Echte Audio SystemOnze DealersContact